افزایش 20 درصدی شرکت‌کنندگان بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی

دوشنبه ١٦ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٤:٢٩ ب.ظ   ( بازدید : 51 نفر )

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی از افزایش 20 درصدی شرکت کنندگان جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم‌زاده در پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: امسال با مشارکت فعال کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه، مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ، دعا، مناجات خوانی، ترجمه خوانی، آئین سخنوری و اذان برگزار شد.
وی در ادامه سخنان خود به برگزاری پویش بهار همدلی اشاره کرد و افزود: به‌منظور کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان سیل، وزارت بهداشت با تاکید بر مشارکت فعال هیئت رئیسه دانشگاه‌ها و سایر کارکنان این طرح را در سراسر کشور آغاز کرده است.
دکتر ابراهیم‌زاده خاطرنشان کرد: انتظار می رود مدیریت فرهنگی دانشکده‌ها، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این طرح ملی مشارکت کنند و کمک‌های مناسبی برای سیل‌زدگان جمع‌آوری شود.
وی اضافه کرد: مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی با رویکرد کمک‌رسانی به هموطنان آسیب دیده از جمله اقداماتی است که در معاونت فرهنگی دانشگاه با جدیت پیگیری و عملیاتی می‌شود.
در این جلسه، مصوبه راه اندازی کانون کارآفرینی دانشجویان تصویب شد همچنین به تصویب رسید که به منظور توسعه و ترویج آموزه های قرآنی، دستور العمل وزارتخانه جهت اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره قرآنی اجرایی شود.