معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منصوب شد

شنبه ١٢ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٤:٣٣ ب.ظ   ( بازدید : 24 نفر )

دکتر سید احمد هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، با صدور حکمی دکتر امیر امانی را به سمت معاون فرهنگی دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، در این حکم آمده است؛

جناب آقای دکتر امیر امانی

با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزنده، بموجب این ابلاغ بعنوان « معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منصوب می شوید تا با اتکال به خداوند بزرگ و بهره گیری از حمایت فکری و معنوی کلیه صاحب نظران و دست اندرکاران درون و بیرون از دانشگاه و با پیروی از مشی اعتدال به انجام امور محوله بپردازید.

همچنین دکتر سید احمد هاشمی با اهدای لوحی از خدمات دکتر فریمان ابراهیم زاده در طول تصدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تقدیر کرد.

متن این لوح به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر فریمان ابراهیم زاده

مجموعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ابتدا مهد خدمت بزرگ مردانی بوده که خدمات بی شائبه و بی بدیلی به ایران عزیز و مردم شریف استان ارائه نموده اند . بدون شک مدیریت متعهدانه و کارآمد جنابعالی  که به حق از نیروهای ارزشی و از ذخایر و سرمایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشید، با تکیه بر سوابق و تجارب ارزشمند در طول سال های پرافتخار تصدی معاون فرهنگی دانشجویی ، افق های روشن تر و وسیع تری را در نظام سلامت استان به روی مردم عزیز این خطه گشود .

اینجانب بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خود را از زحمات خالصانه شما اعلام می دارم و از درگاه خداوند متعال عزت، سلامتی و توفیق روزافزون برایتان مسئلت می نمایم.

دکتر سید احمد هاشمی

سرپرست دانشگاه